8 Ball Pool spelen Billiard terwijl u geniet van Networking Facebook App

Tot nu toe zijn natuurlijk we vertrouwd zijn met sociale media Facebook. Toepassing van deze vriendschap is een applicatie die zelfs voor iedereen bloeit. Met een verscheidenheid aan functies in gebruik als uploaden van foto’s, video’s, status, notities en zelfs allerlei nieuws links kunnen we vanaf daar. Het is echter niet alleen die functies alleen dat we kunnen genieten. Op de facebook applicatie zijn er ook veel spellen voor u liefhebbers gmae. Het bedrag van de vooruitzichten voor de mensen in het spelen van games op facebook apps maken een heleboel game makers overstroomde de voeding van deze facebook-applicatie.

8 ball pool

Zijn als Miniclip.com die vrijgegeven de resultaten van hun werk dat kan alleen worden afgespeeld op deze facebook app. spel genaamd 8 Ball Pool is een spel van het Biljart online waar de meeste gebruikers facebook gebruiker bent. Dit spel kun je alleen met je vrienden online met facebook login eerste of online op 8 Ball Pool. Voor degenen onder u die gewend zijn te gebruiken van dit spel, dan zou er geen probleem als het spel. Echter, als u een nieuwe speler bent, dan zal er weinig moeite in hoe om te spelen dit spel 8 zwembad. In dit artikel zijn er een aantal richtlijnen die u in memula spel 8 Ball Pool volgen kunt

Hoe te spelen 8-Ball Pool:

Zoals eerder is beschreven om te spelen het spel 8 kunnen Ball Pool u en een vriend spelen met facebook app of uw vrienden die online op de 8-Ball Pool. Na dat, door ervoor te zorgen dat uw vriend al te op kamer 8 Ball Tool wachten is. Als je vrienden al er in kamer 8 Ball Pool dan is de volgende stap klikt u op het pictogram ‘Spelen Friend’ en voer uw vriends naam en wacht tot je vriend accepteert uw uitnodiging om samen te spelen. Zodra uw vriend uw uitnodiging om te spelen accepteert, dan kun je twee 8 Ball Pool samen.


In de 8 Ball Pool No 15 ballen met nummers 1-15 en is verdeeld in 3 delen. Voor het eerste deel, in de vorm van stevige ballen met nummers 1 tot en met 7. Voor de tweede deel er strepen bal met het getal 9-15. En de laatste is acht bal met het getal 8.

Om te spelen 8-Ball Pool, facebook, natuurlijk, zijn er regels die kunnen worden gebruikt door beginners om de meeste punten. Als je beginner bent 8 Ball Pool in facebook dan er zal worden de term ‘roepen zak’ waarin de speler kan klikken op een gat dat zal worden gelegd de bal waar ‘Roepen Pocket’ functie is het verplaatsen van de stokken. Als u niet doet dit de ‘roepen zak’ dan automatisch stok u zal niet zitten kundig voor verplaatsen dat bijgevolg u in het spel 8 verliezen zult Ball Pool want er is niets wat je kunt doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *