Bliksem dek voor Arena 5-8

Bliksem dek

 

Overzicht

 

Met de aankondiging van de September Update, zijn gebruikers versluiering te voeren de nieuw afgeslepen kaarten in hun dekken. Woede, spiegel, het logboek en Lightning zijn waarschijnlijk de meest opvallende kaarten veranderd door de update. Woede zal spoedig worden gezien in vele dekken vanwege haar elixer van nieuwe, verlaagde kosten van 2. Spiegel nu speelt kaarten één niveau boven eigen, waardoor het niveau 14 Commons, niveau 12 Rares niveau 9 heldendichten en niveau 6 Legendaries zijn nu een realiteit. Het logboek kan alle eenheden van de grond, maken vaneen geheel nieuwe strategie in paren rangschikken met Inferno Tower nu terug duwen. En ten slotte verlichting de mogelijkheid om te verdoven vijanden en reset hunaanval timers, vergelijkbaar met Zap zal halen.
Terwijl de meeste van deze updates zijn belangrijke, is degene die duidelijk opvalt bliksem. Voor een tijdje, is Lightning vastgelopen in de ruïnes van de stagnatie van de kaart, vlakbij enkele van de andere kaarten die in deze update worden afgeslepen.Wat maakte Lightning slechter was haar hoge elixer kosten, die volledig vernietigd elke mogelijkheid van het gebruik ervan. Echter zullen, Lightning binnenkort veel meer dan een slecht alternatief voor raket. Het wordt een hybride in plaats daarvan, een hybride van Zap en raket.
Zelfs vóór de update had Lightning tonnen gebruikt. Het kan volledig stilgelegd kuiter dekken, en meestal geven mensen met klassiek die Giant Beatdown een harde tijd dekken door het vernietigen van al hun steun met bliksem. Echter, het gebruik ervan op de aanval waren vrij beperkt, die was het grootste probleem. Raket niet hebben veel te bieden op de aanval ofwel, maar haar schade had Lightning beat door meer dan 250.
De stun heeft nieuw leven gegeven aan bliksemschichten gebruik op aanval en verdediging. Nu is het mogelijk om te resetten Inferno torens, Sparky, en anderen, alsmede het nemen van een grote brok van hun gezondheid.
Het is van cruciaal belang te koppelen Lightning met de juiste dek, dus ik heb samen iets ik hoop dat u vindt zo goed als ik denk dat het is.

 

Het dek

 

 
Vervanging

 

-Kaarten binnen () kunnen dienen als vervanging *
Goblin vat (Miner)
Bliksem (niets)
Brand geesten (Wizard)
Ijs geest (skeletten, Goblins, Guards)
Valkyrie (Bomber, Wizard)
Ijs Wizard (Bomber, Guards)
Pijlen (Fireball, Zap)
Inferno Tower (Tesla)
Algemene functies

 

Goblin vat – Chip schade, beledigend hoofdunit
Bliksem – gebouw Wrecker/Resetter, preventieve ondersteuning torpedobootjager,overuren koppeling
Brand geesten – goedkope AOE
Ijs van geest-afleiding, cyclus Tool
Valkyrie – AOE Tank, Ground Support
Ijs Wizard – geïsoleerde ondersteuning, Push klomp
Pijlen – Medium schade AOE Spell
Inferno Tower-Tank Shredder


Algemene strategie

 

Dit deck is slechts 3.4 Elixir gemiddeldekostprijs, goedkoper dan de meeste van dedekken ziet u in de Arena 7 en omhoog. Het is heel eenvoudig te gebruiken en zal draaien rond twee kaarten aanvallend-Goblin vat en bliksem. Verdedigend is het hetzelfde verhaal, met uw vermogen om te stoppen ook draaien rond een ander twee kaarten-Valkyrie en Inferno toren duwt.
Op verdediging

 

Major defensief kaarten
Inferno Tower
Valkyrie
Pijlen
Ijs geest
Ijs Wizard
* Lightning *
Defensieve strategie
Een duw die volgt op de basisprincipes van de Tank + ondersteuning kan vrij gemakkelijk worden stilgelegd met dit deck. Eerst van, overwegen wat er is. Is er ondersteuning worden voortgebracht in de rug? Was de Tank eerst voortgebracht? Houd, watis er aan de achterkant van je geest, maar nooit omgaan met het hoofd aan de rechterkant aan het begin.
Voor eenzame Tanks, verdediging te beginnen door het plaatsen van een toren vanInferno. Als uw tegenstander Tank al op het veld, doen ze 1 van 2 dingen. Één, op zal prompt je tegenstander om aas of snel te ontdoen van de Infernotoren. Of twee,ze laat gewoon hun Tank sterven zonder proberen te maken van de push werken. Terwijl 2 veel slimmer, aangezien hierdoor de tegenstander om te bouwen van meerelixer voor een verschillende duwen, vindt u de meeste mensen kiezen voor 1. De meest voorkomende Inferno toren aas kan meestal worden gestreept, echter soms groter vijanden zal moeten worden behandeld met Valkyrie of Ice Wizard. Preventief vernietigen aas en ondersteuning zorgt voor een eenvoudige Tank doden samen met meer elixer voor steun, dus hou deze strategie in gedachten bij het omgaan met lone tanks voortgebracht in de rug. Koninklijke reuzen moeten reeks de Inferno torenuniek, als ze worden benaderd. Wacht totdat hij op de brug en Inferno toren en Valkyrie dicht bij hem paaien. Valkyrie kan meestal absorberen en nemen de support, terwijl de Inferno toren is voltooid uit de Royal Giant.
Voor andere pre push-scenario’s, zoals ondersteuning eerst worden voortgebracht in plaats van de Tank, moet u het protocol van Lone Tank, met een paar wijzigingen.De eerste stap, hetzelfde als hierboven, is de toren van Inferno paaien. Dit doet 2 dingen voor je. Het maakt eerst, de urgentie om het aas van de toren van Inferno, zoals vermeld in de eerste alinea. Ten tweede, krijg je de elixer weer omhoog voor de volgende stap, in plaats van slechts een piek op 10. Dit is zeer belangrijk. De volgende stap na Inferno Tower is het plaatsen van Lightning rond al hun actieve steun, dieallemaal meer dan waarschijnlijk moet vernietigen. Het lijkt misschien vreemd om tedenken dat er is dat specifiek voor een order om dingen te doen, maar het is van cruciaal belang om het te doen op deze manier. Als u besluit om te laten uw elixer piek bij 10 terwijl u voor al hun steun wacht aan het worden voortgebracht, zult u meerdan waarschijnlijk get die uw kroon toren vernietigd. Bliksem is 6 elixer, dus nadat het geplaatst u zult worden gelaten met 4 elixer voor de Inferno toren en pijlen/Valkyrie. Met behulp van Inferno eerste, laat u meer elixer opbouwen voor de bliksem diehun steun doodt en de pijlen die het aas te doden.
Hog Rider dekken zijn ook gemakkelijk tegengegaan met een enkele Inferno toren,die meestal van de Hogrijder zelf ontdoen kunt en ondersteunen wat het brengt. Als de tegenstander wordt uitgevoerd op een Tank en Hog Rider dek, probeer om hem met andere dingen zoals Valkyrie, Ice Wizard en ijs geest zodat de Inferno toren kan worden opgeslagen voor de Tank.
Terwijl de bovenstaande scenario’s ideaal zijn, zal je meer dan waarschijnlijk op eenbepaald punt worden gevangen in situaties waar niet alle van de kaarten beschikbaar zijn. Allermeest naar de kaarten in dit spel kan worden gebruikt voor de verdediging, dus zorg met wat je hebt en u meestal met slechts een paar krassen ontsnappen zult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *