Hoe te spelen Pokemon go zonder te bewegen: Joystick v2.5 – Android/iOS

Nieuwste Pokemon Go Hack, trucs en geheimen zijn overstromingen het internet sinds de lancering van dit augmented reality (AR) mobiele spel. Als u zich nog niet bewust van Pokemon GO spel, zou u wonen in een grot. Anyway hier is een korte beschrijving: het is een pseudo-werkelijkheid spel waar spelers jagen op virtuele Pokémon op hun telefoons in de levensechte locaties. Het maakt gebruik van de camera en GPS op de speler apparaat om Pokémon te vangen.

pokemon go hack

Er is veel meer bij kijken, natuurlijk, maar dat is de algemene teneur. Natuurlijk, het internet is pokeballs waanzinnig voor het spel. Ik neem aan dat het is een combinatie van de super coole technologie en het feit dat iets Pokemon alle knoppen van onze nostalgie in alle de rechte wegen raakt. Als u zich afvraagt of er manieren zijn om uw “Pokemon Go” ervaring nog beter te maken, wat denk je? We zijn hier met een eenvoudige hack (bedriegt) waarmee u te vangen Pokemon zonder bewegende & bedoel ik het!

Nu kun je vragen, waarom zou u ruïneren de vreugde van het spel door dit te doen? Nou, als in het geval dat je moe, niet het gevoel goed of het regent buiten & u kan niet uitgaan. Waarom missen het avontuur? Geniet er van uw huis, en u kunt nog steeds catch ’em all. Tijdens regelmatige dagen kunt u genieten van het originele spel. Klinkt geweldig, nietwaar? Laten we springen aan de Pokemon go Android hack.

Pokemon go Joystick (Pokemon go hack):

pokemon go hack

Pokemon GO App is gemaakt met behulp van de API van Google Maps’. Het sporen van uw locatie met de GPS van uw apparaat van & toont het type van Pokemon volgens de regio weergegeven in Google maps. Dit app (Pokemon go hack Joystick) maakt de GPS geloven dat u locaties wilt wijzigen die op zijn beurt gaat u in het spel. De app biedt bedieningsknoppen (vergelijkbaar met een joystick-pijltoetsen) om in elke gewenste richting te verplaatsen. U kunt ook het aanpassen van de snelheid van uw verplaatsen/lopen. De joystick weergegeven als een overlay. De module is nog in bèta, zodat zou u sommige insecten die je aan de ontwikkelaar (balamu96m melden kunt).

Eigenschappen van Pokemon Go Hack:

Boemerang functie: springen naar gewenste locatie – enkel kraan op elke locatie & zult u er! Een handige functie als u wilt vangen water Pokemon in grote meren, bakt of gras Pokemon vinden in het dichte woud.
Kies de snelheid van beweging.
Kraan op elk punt op het scherm om te verplaatsen in die richting-optie voor het verbergen van de joystick in deze modus.
Mock Locatiegeschiedenis wissen-herstellen van de oorspronkelijke locatie
Zoeken naar een locatie in de kaart
Favoriete locaties opslaan als bookmark en ze snel laden!
Blijven waar u links
Kies beginlocatie in kaart-nu kunt u latitude en longitude
Gebruik de persistente kennisgeving gebruik toggle joystick in-/ uitschakelen op de vlieg!
Kies de snelheid van de beweging op de vlieg!
Voor dit alles gratis!

Hoe Pokemon g0 Joystick installeren:

Stap 1. Ervan uitgaande dat u Xposed in uw apparaat hebt geïnstalleerd, installeer Joystick app in Android met behulp van de gedownloade apk-bestand.

Stap 2. Nu lancering Xposed app in uw apparaat & Modules optie Ga naar & check “Pokemon GO Joystick module”.

pokemon go hack

Stap 3. Start nu opnieuw op uw apparaat zodat de module Xposed framework gebruiken.

Stap 4. Start de app door de lancering van het van de lijst van geïnstalleerde apps.

pokemon go hack

Stap 5. Hoofdschakelaar in-/ uitschakelen op & Selecteer de snelheid op die u wilt verplaatsen. Aan het einde kraan op Open/Close joystick.

Stap 6. Nu lanceren App Pokemon GO & beginnen te Game. Veel plezier!

pokemon go hack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *